Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
13.5 °C 87%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Ελλάδα
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Αποκάλυψη in: Τα έξι έγγραφα και ρεπορτάζ που ενισχύουν τα ερωτήματα για τις τοξικολογικές εξετάσεις στην τραγωδία των Τεμπών
Ημερομηνία: 10/10/2025, 23:56 - Εμφανίσεις: 12



Ιατροδικαστικές εκθέσεις της τραγωδίας των Τεμπών, δηλώσεις λίγα εικοσιτετράωρα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα κι αναφορές στη διάρκεια δικαστικής έρευνας φαίνεται να μην επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς -σε πρόσφατες συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ- του προϊσταμένου των ιατροδικαστικών υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ.

Νίκου Καρακούκη αναφορικά με την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου των 57 νεαρών επιβατών αλλά και γιατί δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα ώστε να βρεθούν αν ήταν τα θύματα της φονικής έκρηξης κι όχι της σύγκρουσης.

Κάτι το οποίο επέβαλαν ελληνικά και διεθνή πρωτόκολλα.

Κάτι το οποίο οδήγησε στην απόφαση της απεργιακή κινητοποίηση πείνας του Πάνου Ρούτσι, για εκταφή των σορών των θυμάτων.

Σε μία μη επαλήθευση των εν λόγω αναφορών του κ.

Καρακούκη που δημιουργούν νέα ερωτήματα για τυχόν νέες μεθοδεύσεις αναφορικά με την υπόθεση των Τεμπών.

Κι αυτό μετά από τις αποκαλύψεις για το μπάζωμα του χώρου, για την «μονταζιέρα» των συνομιλιών, για την καταστροφή των φιαλιδίων με το αίμα των θυμάτων, με την θολή διερεύνηση των αιτίων της πυρόσφαιρας κ.λπ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Ο έμπειρος ιατροδικαστή κ.

Καρακούκης στις δημόσιες δηλώσεις του επιχείρησε να υποβαθμίσει τον ρόλο του στην ιατροδικαστική έρευνα στη τραγωδία των Τεμπών.

Υποστήριξε ότι αυτός -ως προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών- πήγε μετά από εντολή του Υπουργείου Δικαιοσύνης με κλιμάκιο ιατροδικαστών από την Αθήνα κι άλλες πόλεις στην Λάρισα, λίγες ώρες έπειτα από την τραγωδία.

Όμως υποστήριξε ότι οι τοπικοί ιατροδικαστές της Λάρισας του είπαν ότι ο ίδιος κι οι υπόλοιποι συνάδελφοι του δεν χρειάζεται να τους βοηθήσουν γιατί μπορεί οι ίδιοι να ανταποκριθούν στο σχετικό έργο.

Καθώς κι ότι δεν είχαν εντολή από τους αρμόδιους δικαστικούς λειτουργούς ώστε να προχωρήσουν σε νεκροψίες.

Δίνοντας την εικόνα ότι ο ίδιος κι οι συνάδελφοι του πήγαν, είδαν κι απήλθαν από την Λάρισα, εντός λίγων ωρών.

Όμως όλα αυτά φαίνεται να διαψεύδονται από τα εξής:googletag.cmd...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Ελλάδα"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
13.5 °C 87%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies